AKT WOLI NARODU

Contact the author of the petition

This discussion topic has been automatically created of petition AKT WOLI NARODU.

This post has been removed by the author of this petition (Show details)

2013-02-13 11:02

2013-02-13 11:07

Guest

2013-02-13 14:34

Zgadzam sie z zasadniczym zalozeniem i celem tej Petycji,natomiast widze istotny problem z wypelnieniem Woli Narodu...Jesli teoretycznie przyjac,ze zdecydowana wiekszosc uprawnionych do glosowania obywateli polskich,podpisze ta Petycje,to w jaki sposob wprowadzic w zycie ta Wole Narodu? Nikt chyba nie wierzy,ze tzw. "elity wladzy" ustapia dobrowolnie? Jesli ktos chce na ten temat ze mna podyskutowac-wymienic swoje poglady-prosze o kontakt na email adres: zbigniew.zukowski@yahoo.com
K. P.

#79 Podziękowanie za dodatkową widzialność

2013-02-13 14:42

Anonimowemu sponsorowi dziękuję za opłacenie powierzchni reklamowej.

Brawo!

http://iddd.de/rys/rodzinaGrKL.jpg...

2013-02-13 17:31

2013-02-13 17:35

2013-02-13 17:38

2013-02-13 17:42

2013-02-13 17:50

2013-02-13 20:32

2013-02-13 20:46

2013-02-14 00:04

Krzysztof Puzyna
The author of this petition

#88 Ataki ad personam usuwam!

2013-02-14 01:26

Wszystko, co mogłem wyjaśnić z mojej strony jest w tekstach AWN, komunikatów i komentarzy. Typową metodą w systemie reprezentatywnym, parlamentarnym jest przywiązywanie poszczególnym osobom jakieś nadprzyrodzonej roli. Dlatego mamy kult jednostek, kastę celebrytów, zainteresowanie służb poszczególnymi, niby ważnymi ludźmi oraz ich molestowanie.

Ta taktyka w stosunku do AWN będzie miała na celu odwrócenie uwagi od tematu AKTU WOLI NARODU. Temat ten nie ma nic wspólnego z poszczególnymi osobnikami, także nie ma dużych relacji w stosunku do inicjatora AWN.
Zainteresowanie osobą inicjatora, jest na tym forum dowodem trollowania - można pisać przecież na pocztę prywatną. To jest forum dla ludzi podpisanych pod AWN, z wyłączeniem mojej osoby. Na wszystkie pytania odpowiedziałem jak potrafiłem. O reszcie zadecydują (lub nie) ludzie.

To forum nie jest przeznaczone do ataków osobistych ani na moją ani na inną osobę.

http://iddd.de/rys/centralnabazadanych.jpg...

Ludzie, którzy widzą problemy w pojedynczych osobach NIE rozumieją sensu WOLI NARODU – woli niezwiązanej z indywidualną pojedynczą wolą człowieka. WOLA NARODU to nie tylko wypadkowa członków NARODU POLSKIEGO to NOWA JAKOŚĆ!

Tej nowej jakości boją się służby próbujące utrzymać swój wpływ w kraju, dlatego cały dzień, były w tym miejscu próby ataków osoby odstawionej do molestowania - bym nie miał czasu na inne zajęcia. Osoba ta nie potrafiła sobie wyobrazić niehierarchicznego podejścia do rzeczywistości.

Ludzie powinni starać się poczuć, co to jest staropolskie wiecowanie, zbiorowe myślenie i referenda. Wtedy zaczną działać. Koncentracja na mojej osobie zamiast na propagowaniu AWN jest typowym, hierarchicznym odruchem. Jesteśmy, jako Polacy wszyscy wychowywani na niewolników, mających słuchać, a nie samodzielnie myśleć i działać.
Przykre to, ale początki zawsze są trudne.

Na całym świecie ośrodki demokracji bezpośredniej (DB) są przemilczywane w mediach głównego ścieku. Nawet w kulturze, DB jest przedstawiana tylko negatywnie.

Ośrodek DB przedstawiony negatywnie, jako Borg "We are the Borg" (Star Trek Enterprise)
Od 2 tysięcy lat od poematu Utopia jest to jedyny mi znany przykład twórczości kulturalnej na temat Demokracji Bezpośredniej, niestety negatywny. Na pozytywne produkcje kultury i sztuki musimy jeszcze poczekać.:)

gość

#89 NIE ZBUDUJEMY DOMU NA TYM AKCIE NIEWOLI !

2013-02-14 07:49

#55: Budujemy nowy dom - Budujemy nowy dom

NIE ZBUDUJEMY DOMU NA  TYM AKCIE NIEWOLI !

TO SZTAŃSKI, PRZEWROTNY POMYSŁ !

NiE MA NIC WSPÓLNEGO Z WOLĄ WOLNYCH POLAKÓW !

2013-02-14 07:54

2013-02-14 07:56

2013-02-14 08:23

2013-02-14 10:15

2013-02-14 12:09

Guest

2013-02-14 15:13

Jedna z najważniejszych spraw dla wspołczesnego Polaka.

2013-02-14 20:38

2013-02-15 08:30

Guest

2013-02-15 12:55

Popieram bez zbednych ozdobnikow. Idea jaknajbardziej sluszna! Kiriki@o2.pl

2013-02-15 19:09

2013-02-15 19:39