كمپين حمايت از علي ضيا مجري توانمند صدا و سيما
Contact the author of the petition
Re:
مهلا
همگی ما خواستار لغو ممنوع التصویری آقای ضیاء هستیم چون این حکم واقعا نادعادلانه است
مایت از سیدعلی ضیا
ما همیشه از مجری محجوب و محبوب کشورمون سید علی ضیا حمایت میکنیم
مجری عزیز قویتر از قبل برگرد
امیدوارم که مشکلتون حل بشه هنوز برنامه های شب رادیو و اجراهای صبحگاهیت رو یادم نرفته ولی ای کاش همیشه اول فکر کنی و بعد صحبت کنی که اینطوری برخوردات با مهموناتم بهتره.مردم ما خیلی خسته و شکنندن برگشتی حتما یادت باشه.امیدوارم مسعولین سیما هم تجدید نظری بفرمایند.ما مجریمون رو دوست داریم
حقش نبود اینطوری برخورد شه باهاش
این حق آقای ضیا نیست که زحمتاشون نادیده گرفته بشه و ممنوع التصویر باشن . جواب زحمتا و خوبی های ایشون رو خیلی خوب دادین!امیدوارم که انشالله هرچه زودتر برگردن. هرچند که مطمئنم که ایشون برمیگردن و خدا کارشونو درست میکنه.
ممنوع التصویر ی اقای ضیا باید لغو شود ماازاقای ضیا حمایت میکنیم
بهترین مجری دنیاست
رز
سلام بیاود دعا کنم تا مشکل ممنوع علی ضیا حل بشود تا درباره او در تلویزتون ببینم ادم جا خطات است
ما منتظریم مجری محبوب مون هرچه زودتر برگرده
ما تا آخر آخرش حمایتتون می کنیم آقای خوبی ها
http://javaheriazkashan.blogfa.com/
من یک ضیایی هستم تا ابد هوادارت هستم جناب خوبیها
نباید بخاطر یک اشتباه کوچیک که تازه از سرهیجانات هم اتفاق افتاده اون همه خوبی سید علی ضیا فراموش بشه...علی ضیا نباید ممنوع التصویر بشه....وقتی مردم هنوز هم علی ضیا رو می خوان مدیران سازمان حق ندارن که ایشون رو از تلوزیون حذف کنند
اصلا اگه علی ضیا حذف بشه چه کسی میتونه جای ایشون رو پر کنه؟....به خدا هیچ کسی نمیتونه به زیبایی علی ضیا اجرا کنه.
| This discussion has been closed. |
همه ما خواهان آقای ضیا هستیم لطفاٌایشونو برگردونید
خدا کنه مشکلاتشون زودتر حل بشه
Re:
#1: -