Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
به دلیل بی عدالتی روشن علیه جمهوری اسلامی ایران...
ما اعتراض كرديم آمريكا هم اومد پولمونو داد!
واقعا به همين سادگي به همين خوشمزگي؟
@fashionstar1ir
سلام انشاالله کارتون نتیجه بده
مرگ بر امریکا و اسرائیل
محمدصالح
چرا که در راه زنی و یا سرقت مسلحانه یک عده بسیار محدودی اموالشون به سرقت میره ولی اینجا اموال یک ملت به سرقت رفته اون هم به این شکل بی شرمانه و به یک ملت اهانت شده ، نه تنها دولت امریکا بلکه ملت امریکا باید بابت این بی احترامی بزرگ از ملت ایران عذرخواهی کنند.
من زنی مجرد و بیکارم، به خاطر تحریمها وضعیت مالی و کاری بدی دارم. امیدوار بودم بابرگشت این پول به کشورم وضعیت اقتصادی بهتر شود، آمریکا با این کار ثابت کرد که فقط به فکر خودش است و نه مستضعفان
Re:
ما تلاشمونو میکنیم تا حداقل نگن جلوی ظلم ساکت میشینن هر کی جلوی ظلم اعتراض نکنه مثل ظالم گناهکاره!
This is iranians right and you are responsible for this.but if we rob the americans right all of the world call us terrorism.this is a big shame for you
مرگ بر آمریکا
مرگ بر آمریکا...مرگ بر دشمنان اسلام...همه ما برای حمایت از حقوق ميهنمون باید اقدام کنیم و انشاالله دشمنان اسلام و ایران رو به خاک ميماليم
| This discussion has been closed. |
آمریکا ؟؟؟ مگه داریم؟؟؟شهره؟؟ وردارین اموالمونو بیارین مسخره بازی ا خودتون درنیارین ... شوخی جالبی بود اندکی خندیدیم . ما چشمون به دهان رهبرمونه اذن مردنم بدن میمیریم. ...میفمین ک؟ ملتی که زیر سایه ی آقا امام زمان قد علم کرده رو طوفانم نمیتونه بلرزونه شما ک یه فوتِ ملایمی...