Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
این موضوع حق ملت و دولت ایران است.فرقی نمیکند که ما مخالف این نظام هستیم یا نه ما ملت و دولت ایران یک خانواده هستیم وبین هر خانواده آی جر و بحث پیش می آید .پس هیچ کس حق دخالت در امور خانواده ایران را ندارد. حتی آمریکا. و سایر کشورها .ما در هر شرایطی و پشتیبان نظام رهبر خود هستیم.
برداشت غیر قانونی اموال یک ملت فقط متوجه یک قشر نمیشود بلکه عرفی نامیمون است که میتواند از طریق زورگویان دامن هر ملتی را بگیرد لذا کل دنیا باید در مقابل هر بی عدالتی و زور گویی اعتراض و ایستادگی کنند
I love my leader
طبق قانون جمهوریه اسلامی ایران همه اقشار جامعه در تصرفات مالی خود آزاد هستند و هیچ نهاد و مجموعهای حق این را نخواهد داشت که شخصی را در تصرف مال خودش محدود کند و این قانون در دنیایی که ادعای حقوق بشر و حمایت از حقوق بشر را دارد در تعجبیم که معنایی ندارد درود بیکران به رهبر بزرگ انقلاب اسلامی ایران، مهربان پدر هستی، اقای ازادگان جهان سید علی خامنهای
برای سارقان بزرگ که ابایی از بی ابرویی ندارند و کار خود را با دروغ توجیح می کنند متاسفم
Hello
Mr. Ban Ki-moon at the United Nations are you as a defender of the rights of nations, not as an advocate for criminal state America
ما تا آخرین قطره خونی که در رگ داریم جهت بازپس گیری حقو ملت ایران ایستاده ایم
خدایا از دندانهای تیز و فاسد آمریکا و مسئولینی که اموال بیت المال مردم را میخورد درآور و صرف هیزمهای جهنمشان بفرما، لعنت خدا به همه فاسدین، و فاسدین مومن نما صد برابر، حرامتون باشه و به دردو بلا تون خرج بشه، به حق این روزهای عزیز، چه امریکا و چه شما که با زدو بند ایران و مردمش را بیچاره میکنید
I want tell to all of world, please pay attention to our history, you can't find that we beginning war against enemy.
just iran
چاکر همه ایرانیا.خاهشا پولو که از حلقوم آمریکا بیرون کشیدین یه خوردشو واسه من بفرستید یه کامپیوتر بگیرم.
Sincerely
Pourmorad
Re: Re:
# 1028: حرف دل 80 میلیون - پاسخ:
درسته دزدی تو ایران زیاده همه دارن میدزدن حتی بزرگای کشورمون ولی اگه ما هم این حرفارو بزنیم اونا سواستفاده میکنم .من می دونم هیچ یک از ملت ایران از دولت ایران راضی نیس ولی ما نباید این نارضایتی رو به همه نشون بدیم چون ما یک خانواده هستیم .خانواده ایران .فقط یخورده بایدفکرمونو عوض کنیم.همه با هم برای ایران آباد تلاش کنیم
خوردن حق یه بچه ایروونی تاوان سنگینی داره شیربچه ای ازدیاردورود لرستان
ان شاالله با ظهور آقا امام زمان عج تمامی این مشکلات برطرف خواهد شد.....اللّهم عجل لولیک الفرج
جناب آقای بان کی مون
سلام
دراین دنیای پراز جنگ و نا امنی برای من سوال است که چه کسی بنیانگذار این سازمان در کشوری که خود ناقض همه نامنی های جهان است؟واقعا مردم کشورتون چطور می توانن به شما افتخار کنند که رئیس سازمان حقوق بشری هستید که خود ناقض آن هستید
این دنیا فانیست و می گذرد و همه آنهایی که به ناحق کشته شدند و یا حق شان ضایع شد در آخرت گریبان گیرتان خواهد شد شما نهایت 90سال عمر کنید در آخر مرگ پایان این دنیای پراز زرق وبرقی که برای خودتان راه انداختید
Pas edalat kojast?
| This discussion has been closed. |