Mecca Disaster فاجعه سرزمین منا
Contact the author of the petition
به نام خداوند رحمن و رحیم . سلام . باید دولت عربستان جوابگوی تمام فجایع حج امسال باشد. این اتفاقات تماما مشکوک است. چطور این همه مسلمان را به این راحتی از بین بردند و با موضع طلبکارانه برخورد میکنند. باید عالمان این جنایت در دادگاه بین المللی جنایتکاران محاکمه شوند.
جناب آقای بانکی مون دبیر کل سازمان ملل متحد درود اسم من سارا ست.دختری 23ساله که این روزها باتمام وجودم عزادار اون دسته از هم وطنانم هستم که برای پالایش روحشون به سرزمین منا سفر کردند اما این سفر بازگشتی نداشت ودر شرایطی ناراحت کننده برای همیشه ازپیش ما هجرت کردند.ملت ایران این روزها داغدار وجودعزیزانی ست که برای مقدس ترین عمل بشیریت،برای ستایش آفریننده ی جهان وهستی مهمان کشوری بودند که براثرسهل انگاری کشور میزبان جان باختند.بابررسی مصاحبه های کشورهای مختلف که با بازماندگان این حادثه انجام شده وناظران عینی این واقعه ی دردناک بودند،درک سهل انگاری و بی کفایتی مسئولان عربستان سخت نخواهدبود.این روزها خنده برلب های ایرانی ها ومسلمانان جهان جاری نیست.ازشما تمنا دارم با رسیدگی به این مسئله ی مهم و موشکافی این واقعه ی دردناک،کمی از شدت این درد بکاهید تا مردم مسلمان ایران و جهان به این باور برسند که معیارهای سازمان ملل متحد برای کمک و همکاری بامردم ستم دیده تابع شرایط و روابط نیست وهنوز هم میتوان به این سازمان وقوانین بین المللی آن اعتماد کرد.باتشکر.ساراآقاجری
فاجعه بود
بني آدم اعضاي يكديگرند كه در آفرينش ز يك گوهرند
This comment has been removed by the person who wrote it.
My God what a huge disaster of the menna
We are sad...
Hi
We really want you to search for the real reason of this disaster as an international hope for us...!
If you are a human , should share with the people who are sufferring. No matter if those people are from my country or other nationalities . We are living in one world and should not be careless to eachother...
باید هر چه زودتر علل و عوامل وقوع این فاجعه روشن شود،این فاجعه از همه طرف مشکوک به خیانت با ححاج است.ما از
خون شهدا نمی گذریم
Down with soudi
باید با قدرت با فاجعه ی منا برخورد شود چرا که امسال عربستان به شدت بوی خون میداد.
مرگ بر ال یهود کثیف
| This discussion has been closed. |
Down with saudi arabia