Mecca Disaster فاجعه سرزمین منا
Contact the author of the petition
خدا لعنت کنه عربستان و عربستانی ها راهنوز وقت تحریم حج نرسیده مراجع عزیز
بسم ا... الرحمن الرحيم هركس در هرجايگاه با هراعتقاد و ديني، اگر به تعهداتش عمل كنه هيچگاه شاهد اين اتفاقات نيستيم، و هركس جز اين عمل كنه، نميشه اسمش رو انسان گذاشت. تعهد و حق طلبي جزه ملزومات انسانيته. و قطعا روزي ( كه خيلي خيلي نزديكه) حق به حقدار ميرسه . رسيدگي به اين جريان هم بخشي از همون تعهد انسان بودنه. و من ا... توفيق
فاجعه منا
باسلام امیدوارم آقای بانکی مون حقوق انسانی این حجاج مظلوم را بدست فراموشی نه سپارد.............ظ
خدا نسل عربو از زمین محو کنه
هر كي پيام منو ميخونه فقط يه چيز رو بدونه اونم اينه كه اين فاجعه در كنار شهري رخ داده كه خانه امن الهيه
Justice
هدف من از امضا اینه که دیگه این مشکلات و یا مشابه این نباید اتفاق بیفته، بنظرم آل صعود شایستگی اداره مراسم حج رو نداره و باید همه کشور های مسلمان در برنامه ریزی و اجرای مراسم حج برای سال های آتی همفکری و هم اندیشی داشته باشند و .تلاش کنند که این اتفاق ها تکرار نشه
I love iran
تسلیت عرض میکنم این فاجعه بزرگ را به جامعه مسلمانان جهان بویژه هموطنان خودم ایران انشالله این کمپین بتونه کمک شایانی به پیگیری هرچه بیشتر این فاجعه انسانی بکنه
فاجعه خونین
برای چندمین بار باید سکوت کنیم و هر بلایی که سرمون اوردن هیچی نگیم دیگه سکوت کافیه این یه فاجعه وحشتناک بود من به عنوان یه انسان اگر برای غیر ایرانی بود همین کارو میکردم الان از خون هموطنانم نمیتونم بگذرممممم. به هیچ وجه هیچ وقت ما مردم ایران با عربستان رفت و امدی نداریم و حق وارد شدن به کشور ما هم ندارن ما شهید دادیم خون شهدا نباید پایمال بشه تا اخر هم ایستادیم
به کدامین گناه کشته شدن؟
تاسف
باعث تاسف این جانب است که چنین اتفاق روح خراشی در منا رخ داد. باعث تاسف است که انسانهای زنده و نیمه جان را در کانتینر های حاوی اجساد می انداختند. باعث سر شکستگی است که جسد های آنان را باز پس نمیدهندتا با احترام به خاک بسپاریم و بدون اجازه آنها را در بدترین شکل در گورستان های دسته جمعی دفن کرده اند و می کنند. خدایا از گناهان آن ها بگذر و آنها را هدایت کن.
| This discussion has been closed. |