Mecca Disaster فاجعه سرزمین منا
Contact the author of the petition
Im a iranian man And mecca disaster Uneasy for me,this is really opposite of humanity in the world and im request to verification please
Thanks
بنده به عنوان یک ایرانی مسلمان اعلام میکنم آل س... بداند رهبرم فرمان دهد جان را فدایش میکنم.تا زمان باقیست در رفتار خود تجدید نظر نمایید.زمانی حه طوفان فرمان حضرت امام خامنه ای به پا شود دیگر اثری از عربستان و آل س... و اسلام غربی نخواهد بود.
Salam
Hagh melato AZ in namarda begerin
دردناکه باید جواب پس بدن
دولت عربستان باید پاسخ کشتار انسانهای بی گناه را بدهد
جناب آقای بان کی مون دبیر کل محترم سازمان ملل متحد با سلام و عرض ادب ما هنرمندان، ایثارگران، اصحاب رسانه، فرهنگیان، دانشگاهیان، ورزشکاران و سایر اقشار جامعه ایران، بدینوسیله همدردی و پشتیبانی خود را از همه بازماندگان اندوهگین فاجعه سرزمین منا در مناسک آیینی حج امسال اعلام کرده و از شما درخواست داریم تا با دخالت مستقیم و مسئولانه خود تمامی ابعاد این واقعه خونین را شفافسازی نمایید بیگمان پی گیری مجدانه این موضوع، بهترین نوع حرمت گذاری به جان و امنیت انسانهای بیگناه، با توجه به شعار امسال روز جهانی صلح "همیاری برای صلح و کرامت انسانی برای همه" از سوی سازمان ملل متحد خواهد بود با امید جلوگیری از تکرار چنین فجایعی در آینده برای همه بشریت
The main culprit is the al-Saud
مرگ بر امریکا ، اسرائیل ، ال صقوط
به همه داغداران این حادثه تسلیت عرض میکنم خداوند به شما صبر بده
Just iran down with syodi
آنها به نا حق به حقوق ما تجاوز كردن
| This discussion has been closed. |