Mecca Disaster فاجعه سرزمین منا
Contact the author of the petition
از کسانی که این حرکت عظیم وانسان دوستانه را برای مردم عزیز کشورمان را کردهاندکمال تشکررادارم
حمایت از صلح جهانی
Mecca disaster بنده مربی داور و دارای کمربند دان 6 کاراته هستم متشکرم از بانیان و کسانی که این حرکت راحمایت کرده و تا حصول نتیجه پیگیرند
{Justice}تظلم خواهی
با عرض تسلیت خدمت تمامی برادران و خواهران داغ دیده ی فاجعه ی تاسف بار و ظالمانه ی منا : بدین وسیله من به عنوان یک انسان مسلمان شیعه از دولت عربستان تقاضا می کنم تا برای جبران اشتباه نابخشودنی و جسارت طلبانه ی خود پیکر حاجیان عزیز شهید مسلمانمان را با نهایت احترام به کشورشان بازگرداند و به اشتباه وحشتناک خود نیز در محضر شبکه های رسانه ای اعتراف کند {Condolences to all the bereaved brothers and sisters with a disaster of tragic and cruel Mina: I hereby as a Shia Muslim man from Saudi Arabia I demand to compensate for the unforgivable mistake of venturing down his martyr's body of Muslim pilgrims with the utmost respect for their country and return to their terrible mistake confess before media networks}
امیدوارم مثل ضرب المثل معروف دنیا گرد است وهرچه کردی به خودت برمیگرده عربستان نتیجه کار خود را ببیند
hi.im sorry
خيلى متأسف هستم براى بازمانگان و اميدوارم بتوانيم حقانيت را ثابت كنيم ما ملت بزرگى هستيم حق ما اين نيست
my GOD!!!!!!!!!!
Please check your email after signed
Attention***After signed this page , Please check your email & click the link ,for registration your vote!
.بهارک از رشت ممنونم بابت این کار ارزشمند
هیچ حقی نباید ناحق بشه و هیچ خونی نباید پایمال بشه.ما ایرانی هستیم.پس میتونیم
| This discussion has been closed. |
I love to see any thing tidy and neat