Mecca Disaster فاجعه سرزمین منا
Contact the author of the petition
سلام. لطفا به فاجعه سرزمین منا رسیدگی شود.
Treat others the way you would like to be treated,if I had lost a beloved one there I would have felt the same to sign a petition to know the real reason. Humanity also demands.
I LOVE MY COUNTRY, MY PEOPLE
خیلی بی حیان
جناب آقاي بانكي مون اگر اين اشخاص در كشور هاي اروپاي يا امريكا هم بود واكنش سازمان ملل و جهان همين طوري بود يا نه.
من هم به نوبت خودم این فاجعه رو به همه تسلیت میگم و میخوام که این مورد بی نتیجه نمونه و مسئولین حتما رسیدگی کنند
من که اعتقادی به عملکرد مثبت سازمان ملل به نفع ایران ندارم,چون سازمان ملل هیچوقت به نفع ایران رای صادر نکرده,اما بهر حال من کوچیکتر از اونم که بخوام در برابر اساتیدی چون هنرمندان و ورزشکاران و مردم فهیم ایرران نظری بدم.فقط ارزوی من اینه که عدالت اجرا بشه..جناب اقای بانکی مون,هر کی هستی هر جا هستی فقط بدون یه روزی همه ما خواهیم مرد و فقط یاد خوبی ما ادمهاست که خواهد ماند,پس به ندای دلت گوش کن و اسیر نفوذ و سلطه ی دیگران نباش,مطیع کسی نباش,مردانه از حق دفاع کن.
دنیا خیلی کوچیکه
با سلام.لطفا به فاجه منا در سازمان ملل رسیدگی کنید دولت عربستان حتی حاضر به عذر خواهی از ملتها نشد و همه را ناشی از تقدیر الهی دونست در حالیکه بی کفایتی مدیریت خودش را پنهان کرد .لطفا ای حادثه غمگین و ملالت آور رو بررسی نمایید چرا در مقابل کشته شدن ۵۰۰۰ نفر سکوت کردید و هیچی نمیگید کم کم ما ملتها داریم به وجود شما شک میکنیم .شاهدان عینی ماجرا میگویند نیروهای عربستان در روز حادثه تماشاگر بوده اند و حدود ۷۰ درصد مردم در اثر تشنگی و گرمازدگی فوت کردند پس میتونستند با یه اقدام فوری جلوی این فاجعه رو بگیرند .پس هدفی را پشت این ماجرا دنبال میکردند.ما درخواستمان از سازمان ملل فقط پیگیری است. با تشکر
باسلام و احترام،من و خانوادم به عنوان یک ایرانی از اتفاقی که برای هم وطنانمون افتاد بسیار بسیار ناراحت شدیم و خواستار بررسی این موضوع و کشف حقیقت هستیم.
| This discussion has been closed. |