Mecca Disaster فاجعه سرزمین منا
Contact the author of the petition
به امید روزگاران صلح در تمام جهان
باسلام واقعا عربستان بی لیاقتی وبی کفایتی خودرابه جهانیان ثابت کرد
عربستان باید تاوان خونهای ریخته شده را بدهد
آقای بانکی مون دبیر کل محترم سازمان ملل متحد همه ما ایرانیان توقع داریم سازمان ملل به وظیفهخودش عمل کنه و به شکایت ما رسیدگی کند ما از عربستان و مسولین آن شاکی هستیم
Lotfan resideghi shavad
ای وهابیون اگر توانایی انجام کاری رو ندارید مجبورید اون رو قبول کنید این رو هم میخوام بدونم معنی خجالت رو میفهمید این همه آدم رو به کشتن دادید اگر یه نفر از شما تو یه کشور دیگه این بلا سرش می اومد شما چی کار میکردید ننگ بر شما با این وضع نظم و ساخت و ساز و پلیس و مردمی که دارید این را هم بدانید که تا دنیا دنیاست ملت من این مهمان نوازی شما را از یاد نخواهد برد ان شاالله صاحب خود زمانه از شما انتقام خواهد گرفت
I love all muslims
موضوع :فاجعه سرزمین من بنده در درجه اول به عنوان یک انسان و سپس یک مسلمان تقاضای رسیدگی جدی به این فاجعه عظیم و پیگیری آن دارم متشکرم
لطفا.
حتما.
من ابتدا بعنوان یک ایرانی ویک اریایی این عمل وحشیانه اعراب رو محکوم میکنم وامیدوارم که مسوولین ایران عزیز ومسوولین جهانی عاملین این عمل غیرانسانی را به مردم دنیا معرفی کنن .به امیدروز آروم برای تمامی انسانها.وطنم ای شکوه پابرجا جاوید ایران وایرانی.
حقوق بشر کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Ma Iraniya Nemizarim khone Azizane Hamvatanemun Paymal Beshe… Kheyli Sakhte Khoda Sabr Bd Be Kasayi Ke Azizashonro Az Dast Dadan..
| This discussion has been closed. |
Death to S.A.kingdom,