Mecca Disaster فاجعه سرزمین منا
Contact the author of the petition
منتظر حرف های دولت ال صعود در مورد این فاجعه هستیم
I just have one question, what if 4000 people who died in men's were chiristain, would you keep silence? Like what you are doing now please hold Saudi government responsible and at the very least ask them to apologize. That's the very least they can do
خواهش میکنم رسیدگی بشه
من با همسرم آمدم ولی حالا تنها برم گردم همسرم را دیدم در میان جنازه ها واه کشیدم وبا دلی پر عم وچشمان اشکی به سوی خانواده ام به ایران رفتم همسرم تو دیگر در میان امنیتی نیستی تا بچه ها با حلقه گل به سرعت بیایند اما خوشحال باش که در بهشتی وصد حلقه گل در گردنت است
دفاع از جان به ناحق از دست رفته مظلومان امت اسلام وتلاش براى جلوگيرى از تكرار آن
امیدوارم که موفق بشیم توی این کار زیبا ..ممنون ازتون و یک تشکر از اقای رامیدجوان عزیز و مهربان بابت این همکاریشون
خواستاره برقراری عدالت هستم
Mr. Ban Ki-moon if the brutal attack and rape unclean and Ltny al-Saud ruling pro-Islamic and main generator and the Taliban in the Security Council and it is not supported by your silence you now, this disaster would not have happened, Mr. Ban Ki-moon's conscience wake up and try to name the nick of yourself rather than let
مرگ بر عرب
خواهش میکنم رسیدگی بشه
من منتطر پدرم بودم و خوشحال بودم پدرم می آید ومن حلقه گل به گردنش میاندازم اما حالا جنازه پدرم را در تابوت میبینم که چهره زیر جمعیت له شده بود وحال برس مزار او میرم وهزاران تاج گل میگدارم پدرم یادم می آید هنگام خدا حافطی بوسم کردی و گفتی برایت چادر روسری میخرم پدرم کجا رفتی رفتی چادر روسری بهشتی بخری
instagram.com/petition_mecca_disaster
Management dismissal Mecca of Saud
Death to Al Saud unclean and terrorists Arabia
به فاجعه منا رسیدگی شود
مرگ بر عربستان صعودی
| This discussion has been closed. |
فاجعه منا
سلام خواهشمند است نسبت به این فاجعه منا نهایت دقت را داشته و گناهکاران به اشد مجازات برسند