Mecca Disaster فاجعه سرزمین منا
Contact the author of the petition
انشالله حق هم وطنانمان را بتوانیم بگیریم
دل شکسته من برای پدر م
تو رو خدا رسیدگی بشه ناراحتم عمگینم فک کنید ما منتطر پدر یا مادر یا برادرمان بودیم حالا جنازه اون هارو میبینیم همیشه این عم در دلمان میماند شما خودتان را جای ما بگداری دلی که شکسته
Death to Al-SaudDeath to Al-Saud.............................
فقط یک دقیقه چشم ها تونو ببندیین و خودتونو جای اون افرادی که تو اون وضعیت در حال خفگی بودن بزارید لطفا فقط 60ثانیه تصور کنید وسط این همه جمعیت در حال خفگی هستیدو اجساد رو سرتون ریخته و وسط این همه جسد گیر کردین و هنوز زنده اید و در و حالی که نفس های آ خرتونو میکشید
Please folow subject
چرا بر سر دین دعواست؟ چرا مسلمانها دیر رابر سر هم میکوبند و برای آن به خود حق میدهند جان عزیزانمان را بگیرند؟ لعنت بر آ ل س ع و د لعنت بر وهابیت لعنت بر داعش
با توجه به فاجعه به وجود آماده و جلوگیری از تکرار آن تسکین به بازماندگان فاجعه پیش آمده پیگیری های لازم در اسرع وقت و بی هیچ گمان زنی انجام گیرد
باید به شدت برخورد شود با عربستان ابله
منا
با سلام
اینجناب ازشما خواهش میکنم ک ب اتفاق رخ داده در منا واز دست دادن عزیزان مسلمان رسیدگی کنید.
باتشکر
We are all the same
All the people around the world deserve happy life
Re:
ملت ما ارامش و امنیت میخواهند تا کی بخاطر سادگیشون طعمه شوند
خواهش میکنم رسیدگی بشه
خوشحال بودم پدر ومادرم بزرگم دارن از مکه می آیند ومن با حلقه گول به سراعشان میروم ولی حالا ببا دسته گل به سر خاکشان می روم شما بگویید باید چکار کرد با این عم بزرگ دل من
باید بدون هیچ تردیدی عربستان فاجعه منا را تحلیل کرده و جواب قانع کننده ای ب باز ماندگانشان جهت تسکین احوالاتشان ارایه دهند.
Thank you
تنها مسئولیت این حادثه متوجه مسئولان بی فکر عربستانی است.
| This discussion has been closed. |
واقعاً متاسفم که سازمان ملل فقط نظاره گر هست و هیچ عکس العملی نشون نمیده، اینطور که معلومه از سازمان ملل فقط اسمشو یدک میکشن