Mecca Disaster فاجعه سرزمین منا
Contact the author of the petition
سلام رهبر حماتت میکنم بازمانگان شهدای منا با شما همدردم ریاست محترم سازمان ملل لطفا پیگیر حادثه منا باشین و مجرمین را به مجازات خود برسانید
This comment has been removed by the author of the petition.
من خواستار روشن شدن علت واقعی این جنایتم
نباید اجازه دهیم خون کشته شدگان بی گناه منا پایمال شود.
خیلی بیرحمانه بود متاسفم
با سلام و عرض ادب خدمت آقای بان کی مون دبیر کل محترم سازمان ملل ، ما ملت ایران از شما تقاضا داریم تا با بررسی علت مرگ دل خراش هزاران زائر خانه ی خدا با ما نهایت همکاری را داشته باشین ...
رسیدگی به فاجعه منا
بسم الله الرحمن الرحیم با سلام و عرض ادب خدمت جناب آقای بان کی مون دبیرکل محترم سازمان ملل متحد اینجانب به عنوان یکی از شهروندان ایرانی،به عنوان یک مسلمان،به عنوان یک انسان و هم نوع خودشما ودیگر انسان های روی کره زمین از روی فطرت انسانی و وجدان بیدار وچشمانی بینا از جناب عالی تقاضای رسیدگی به فاجعه ی منا و اجرای عدالت را دارم.باتشکر یک انسان و هم نوع. تن آدمی شریف است به جان آدمیت*****نه همین لباس زیباست نشان آدمیت
Thanks
tara
دلم میخواد تمام شاهزادگان عرب رو به خاطر این جنایت و رفتار حیوانی با قربانیان و مجروحان این حادثه ی از قبل طراحی شده ی شیطانی آتیش بزنم
برای دفاع از قربانیان این فاجعه تا اخرین توان ایستادگی میکنیم
مرگ بر مسلمان کش
Please help us to solve this disaster
چون همه انسان ها حق زندگی دارند، با هر دین و آیینی
جناب آقای بانکی مون دبیر کل سازمان بین الملل متحد امیدوارم هر چه سریعتر به پرونده کسانی که باعث این فاجعه انسانی شدند رسیدگی نمایید با تشکر.
Down with Vahabi & Alsouud لعن الله وهابیون و لعن الله آل س عود
فاجعه منا
ما خواستار بررسی دقیق این فاجعه دردناک و خواستار اشد مجازات برای عاملین این فاجعه می باشیم باتشکر
| This discussion has been closed. |