Mecca Disaster فاجعه سرزمین منا
Contact the author of the petition
جلوگیری ازفاجعه در آینده
دولت عربستان به فکر اشاعه افکاری است که به بروز داعش و القاعده و...منجر شد عربستان با ثروت انبوه آراء را می خرد و دست را در سازمان های بین المللی دارد.به کشورهای بزرگ های باج می دهد و به پشتی بانی آنهامنطقه را نا امن میکند ثروت بدون علم بلای بزرگی است . وهابیت با افکار جاهلیت موتوریزه همه راکافر می داند و ریختن خونآنهاراجایز کارکنان ومددکارانبا چنین فکری غیر خودی را مستحق مرک می داند و قطعا به نجات نمی کوشد عوامل کارگزار حج باید وهابی نباشند گفتنی زیاد است ابوالفتح کرمی شاعر
به فاجعه منا رسیدگی کنید
به نام خدا با عرض سلام خواهش میکنم به حادثه رخ داده در منا رسیدگی را طوری انجام دهید که تمام زوایای پنهان رخ داده در این فاجعه مشخص شود.بسیاری از خانواده ها پدر و سرپرست خانواده را از دست دادند و باید به خاطر سهل انگاری نبود پدر را تحمل کنند.
انسانیت چیست؟بشریت رو به سوی کجا دارد؟ رو به سوی کدام بهشت؟ مگر نه اینکه ما همه انسانیم! مگر نه اینکه همگی داعیه مسلمان بودن داریم! بهشت، باغ و حوری و پری نیست!!! بهشت، دنیای کودکانه دختر بچه ای بود که دیگر نیست!!! دختری که کفشش جا ماند و خودش رفت! رفت و دیگر به آغوش مادرش باز نگشت! بهشت، دستان پرمهر پدری بود که دیگر بر سر دخترش نیست! بهشت، آغوش گرم مادری بود که اکنون مفقود شده!!! دوست دارم چشمانم را ببندم و دهانم را باز کنم! دهانم را باز کنم و هر آنچه می توانم نثار بانیان این حادثه کنم! اما چه کنم که زبانم به نفرین نمی چرخد، وقتی به مولایم، حسین، می اندیشم! او که کودک شش ماهه اش در دستانش جان داد! وقتی به او می اندیشم مهر سکوت بر لبانم زده می شود، و فقط یک واژه را به خاطر می آورم!!! صبر، صبر، صبر!!!!!!!!!!
واقعا انقدر عمق فاجعه بسیار هست که جایی برای حرف نمانده.... غیر قابل تصور هست که در سال 2015 و قرن 21 چنین جریانی اتفاق تلقی شود که اگر هم اتفاق باشد از شدت فاجعه کم نمکند چون نشانه بی تدبیری خواهد بود که به هیچ وجه قابل توجیه نیست در عصری برنامه ریزی ها جهت سفر به سیاره های دیگر میشود مردم مظلوم ما در زیر دست و پا جان میدهند... سینه ما مالامال از غم، است....
سلام، لطفاً با جدیت تمام به این همه بی برنامگی که باعث این فاجعه بزرگ شد رسیدگی کنید، ممنون
شهادت فوق العاده مظلومانه زاىران خانه خدا
امسال فاجعه منا،مکه را عزادارکرد
اعتراض به سو مدیرت مسولان حج عربستان
با سلام و عرض تسلیت به همهی خانواده های شهیدان فاعجه منا اینجانب اعتراض خود را در مورد سو مدیرت مسولان عربستان که باعث اصلی این فاعجه بزرگ وارد میکنم واز شما درخواست رسیدگی و مجازات این مسولان را درخواست میکنم با تشکر
It wasn't just an accident at all... It was obviously A CRIME....
خیلی مظلومانه به شهادت رسیدند.تنها چیزی که میتونم بگم لعنت الله علی القوم الظالمین
رسیدگی به فاعجعه منا
با سلام و عرض تسلیت به همهی خانواده های شهیدان فاعجه منا اینجانب اعتراض خود را در مورد سو مدیرت مسولان عربستان که باعث اصلی این فاعجه بزرگ وارد میکنم واز شما درخواست رسیدگی و مجازات این مسولان را درخواست میکنم با تشکر
Your Excellency,
We are writing this to you in the name of thousands of pilgrims in Mecca who lost their lives on Hajj rituals.
We, the Iranians, from different social section including; artists, veterans, educators, students and athletes declare our sympathy and support to survivors of Hajj stampede. This disaster happened on the biggest annual Islamic event in Mecca and therefore; it merit attentiveness and observations.
Consequently, we would request your immediate attention on this specific matter with the hope that by your scrutiny and assistance such tragedies would not occur any more in the future.
Undoubtedly, immediate attention to this matter is the least it could be done in accordance of the value of humanity beings lives and security from the United Nations, concerning the motto of this year's International Day of Peace motto by the United Nations "Partnership for Peace, Dignity for All".
We hope such disasters won't happen again for the human beings regardless their race, nationality, religion and beliefs.
Sincerely yours,
| This discussion has been closed. |