Mecca Disaster فاجعه سرزمین منا
Contact the author of the petition
من کودک ۶ ساله هست خودم را جای بچه هایی گذاشتم که منتظر بابایشان بودند اما متاسفانه حتی جنازه بابایشان را هم ندیده اند خیلی ناراحت شده و برایشان گریه کردم خدا خودش مسلمانان را کمک کند وجواب دشمنان را بده
Good day and many thanks for being so active and sensitive in line with humans right
Pls. Consider all our anixities and pls. Note this is not only about one natiion, we are so sad, broken-hearted And disappointed,
Many thanks and best regards
کاش در کارا و تصمیماتمون انسانیت رو فدای سیاست نکنیم
لطفا به اتفاق فاجعه بار منا رسیدگی کنید تا مجددا تکرار نشه.
خاهشا این قتل دسته جمعی فراموش نشه.
یا مهدی
گرچه بده حق این سازمان را مشروع نمیدانم ولی با این حال درخواست دارم دولت شیطان را محکوم کنید
این اتفاق یک حادثه نبوده بلکه از عمد بوده وحکومت ال صعود مقصر هستش
ناراحتی
- سلام لطفا هرچی زودتر و سریع تر رسیدگی کنین این حق حجاج نبود. شما مسئول هستین باید برخورد کنید و رسیدگی تا دیگه این فاجعه ها رخ نده. ممنونم
اصلا نشانی از التهاب و شتاب برای نجات و کمک به این انسانهای مظلوم دیده نمی شه انگار صبر کردن تا این بندگان خدا بمیرند انگار اصلا برای کسی مهم نبوده!!فرضا که اگه نرده هاراباز می کردند جمعیت میرفت توی چادر ها خب باشه نظم بهم می ریخت؟ الان دیگه همه چیز منظم است؟
silence is betrayal to man
Mr ban ki-moon
hi and greetings
If your family were killed in an accident, you wil expect from the international community to discover the facts of the incident. Do not want to be punished officials who failed in their duties?
silence is betrayal to man.
How are you doing? What no speak
مقصر شناخته و محاکمه بشود.
| This discussion has been closed. |