Mecca Disaster فاجعه سرزمین منا
Contact the author of the petition
the tragedy of Mecca
من امیدوارم که عدالت برقرار شود
و مسببین این فاجعه دردناک به سزای عملشون برسن
رسيدگي كنيد
حتما
حتما
لطفا هر چه سریعتر، برای دلداری به خانواده های داغدار این حادثه، و برای جبران عزت از بین رفته ی انسانی در سرزمین مقدس منا، تمام خطاکاران این حادثه را مواخذه نمایید
Re:
آقاي بان كي مون اين فاجعه أر رسيدگي كنيد
لطفا خواهشا براي مردم ايران و همه كساني كه خواستار دوستي و ارامش هستند
ممنون
اين جريان چند ساعت طول كشيده وجانباختگان با رنج بسيار در اين مدت درگير بوده اند (كه نميتوان بدليل احترام به بازماندگان بيشتر مسئله را باز كرد بهر صورت بنده پليس عربستان را در اين حادثه دلخراش متهم به قتل مىدانم
Motaasfam vase kasai k kam kari kardano in etefagh oftad motaaasssefaaam bayad in fajee peigiri bshe
Re: mr.banki mon
I hope......dine and would be punished the responsible of this painful human tragedy would punished
Thank you
مرگ بر دشمن
...وااای اگر رهبــــــــــــــرم حـــــــــــکـــــــــــــم جهادم دهد
فاجعه بسیاروحشتناک بود.چراکسی حرف نمی زند؟ولال کروکورشده اندوایادلارهای نفتی عربستان به اندازه جان انسانهاارزش دارد.اگراینگونه است من ازاین پس نام انسان راازشمامی گیریم ومعتقدمی شوم که شما انسانیت رابه پول می سنجید
صلح براي همه جهان در سايه حكومت موعود
It was a real disaster.think it was in another country and what did u do?you would call all countries and make war agaist that.if u r human and u say we care about human rights so u should do something.that was more than 4000 people.it seems a joke to UN?
واقعا خیلی تاسف بار بود. ایشالا که خدا به مردم شریف ایران صبر بده
| This discussion has been closed. |
اينجانب درخواست پيگير اين فاجعه از طريق بين الملل دارم