Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
This comment has been removed by the person who wrote it.
آنها که پول را برای سرمایه گذاری در آمریکا و خرید اوراق، بردند چرا نمی گویند چه برسر مردم آوردند. شما هم کامل ماجرا را برای مردم شرح دهید بعد کمپین راه اندازی کنید،
اعتراض به خشونت است ...
the country that cannot hear any sounds of other peoples.
the country that cannot see Iran be powerful.
من انقلابیم رهبرم تنها نیستی
جناب آقای بانکی مون ما به اموال توقیف شده که حقمون هست بشدت اعتراض داریم
اقای رییس جمهور اوباما، دولتمردان امریکا لطفا پولی که حق مردم سرزمینم هست رو برگردونید،وحتما خودتون خوب میدانید در غیر اینصورت چه اتفاقی رخ خواهد داد.
imansaberi
از جناب آقای بان کی مون خواهشمندیم نسبت عملکرد اشتباه و غیر قانونی دولتمردان آمریکایی در رابطه با برداشت غیر قانونی از اموال ملت شریف ایران قاطعانه برخورد نمایند
بانکی مون عزیز . من نظرمو در زیر نوشتم . ولی اگه راه داره از شیطان بزرگ بخواه پول اینارو بده
اگه با اومدن اون پول چیزی تغییر کرد من خودمو دار میزنم
بلافاصله بعد از دریافت پول میان تو تلویزیون اعلام میکنن مردم فکر نکنن الان این پول اومده ایران همجا ارزونی میبشه
آمریکا شیطان باشه هر چی میخواد باشه اگر من حقی توی اون پول به عنوان ایرانی دارم نمیخوام این پول بیاد ایران که اختلاصش کنن بازم ما بیکار بمونیم
دلم خوش باشه یه پولی یجا بلاکه شده داریم.....
الان میایین فحش کشم میکنین اخه ما حتی توان شنیدین نظرات همیدگه رو هم نداریم
ولی همشو با خودتونین
کاش واسه اختلاصا هم امضا جمع میکردن
خدا کند همه ببینند که آمریکا به هیچ تعهدی عمل نمی کند.
دشمن درجه یک ایران هست و دشمنی در خونش هست.
کشور دزدها ...
نمیشه بهش کشور گفت .
کشور گرگهاست
اقا حق ماست اون پول
.سلام ممنون بخاطر حرکت زیبا. دزد بزرگ............ با دزدی از این کشور و اون کشور به جایی رسیدن خدا لعنتشون کنه
مرگ بر آمریکا مرگ بر آمریکا مرگ بر آمریکا مرگ بر آمریکا مرگ بر آمریکا مرگ بر آمریکا
به نام خدای بی همتا
اقای رییس جمهور اوباما، دولتمردان امریکا
لطفا پولی که حق مردم سرزمینم هست رو برگردونید،وحتما خودتون
خوب میدانید در غیر اینصورت چه اتفاقی رخ خواهد داد.
| This discussion has been closed. |
حق ماست
اقا حق ماست اون پول