Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
درود برغیور مردان وشیرزنان ایران اسلامی تنها چیزی که میتوانم بگویم مرگ بر امریکا.ما نباید بگذاریم این شیطان بزرگ مرا گول بزندشیطانی که خدارا نمیشناسد با ارزوی ایران اسلام یوسف ۱۷از ایلام(دهلران)ساکن کرج
اگه برگرده ب جىب کىا مىره??مردم????ىا اقاىون...........
سلام به تمام ایرانیان زمانی من و شما اجازه ظلم و تعدی به کسی میدیم که در مقابل زورگویی انها سکوت کنیم ان شخص میشه ظالم و من مظلوم ـمن اعتراض خودم رو هر چند ناچیز اعلام میکنم تا اون دنیا اگر خدا پرسید چه کردی منم بگم انچه در توان من بود انجام دادم ـ در خواست من از مسئولین اینه این حق مردم کشورمون و نباید اجازه بدیم کسی به اموال این مردم تعدی کنه و زیرکانه عمل کنید در مقابل این روباه مکار
از طرف یک ایرانی متمدن
Illegal harvesting...
Government of America , this measure should be two -way , any incoming payments too !!!انشاالله مولایمان ظهورخواهندکردوحق مظلومان عالم رابازپس خواهندگرفت.
پیامبراکرم صلّى الله علیه و آله فرمودند:
یَبْلُغُ مِنْ رَدِّ الْمَهْدِىِّ الْمَظالِمَ حَتّى لَوْ کانَ تَحْتَ ضِرْسِاِنْسانٍ شَىءٌ اِنْتَزَعَهُ حَتّى یَرُدَّهُ.
کار (امام) مهدى علیه السلام درباز پس گرفتن حقوق بدانجا رسد که اگر در بُنِ دندان انسانى حق فردى دیگر نهاده باشد، آن را بازپس گرفته و (به صاحب حق) بر مى گرداند.
(موسوعة احادیث الامام المهدى، ج 1، ص 221)
این اقدام به شدت از طرف مردم ایران محکوم است و ما خواهان بدست آوردن حق خودمان هستیم و چه خوب که امریکا با این دزدی حقارت و پستی اش در مقابل ایران و چهره ی استکبارش را به ملت ایران نشان داد
از اعمال اقدام ظالمانه امریکا جلوگیری کنید.
As a group of Iranian peoples, the signatories of this declaration calls for your attention on the letter of protest wrote by our government regarding the United States court's decision on illegal loggings of two billion dollars of the Iranian assets.
We hope you intervene firmly and decisively against this action which is contrary to the international commitments.
ما اجازه نمیدیم که آمریکایی ها حقمونو بخورن وتا پای جون پای ایرانمون می ایستیم
سلام
کشور عزیزم ایران , تا خدا و ما جوانان هستیم همواره استوار باش و دور از گزند
حسن (سامان) عاشوری چیرانی
ایران،خاک دلیران
I AM AN IRANIAN,
HERE IS BEST LAND
HERE IS MEN OF ZEALOUS LAND,
HERE IS IRAN...
من یک ایرانی ام،اینجا بهترین سرزمین و کشور است،اینجا سرزمین مردان باغیرت است،اینجا ایران است....ایران
«نمیدونم انگلیسیش رو درست نوشتم یا نه اما نوشتم تا به همه ی دنیا بفهمونم افتخار میکنم بزرگ شده در کشوری هستم که بزرگترین کشور دنیاست ،کشوری که مردانش را به غیرت،زنانش را به مادری و مردمانش را به قهرمانی میخوانند در تمام دنیا،ایران من ای وطن تا آخرین قطره خون از تو حمایت خواهم کرد،دوستتدارم ای میهن
به امید روزی که دیگر به کشور بزرگم دست درازی نشود
تا آخر با تو خواهیم بود
| This discussion has been closed. |