Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
کمپین حمایت از ایران بر علیه خودکامگی آمریکای هونخوار
ایرانی سربلند و پایدار هست...پرچم بالا...درود بر مردان و بانوان سرزمین پاک وکهن و باتمدن مان ایران
هیچ کسی در دنیا حق ندارد حقوق هم نوع خود رو پایمال نمایید, امریکا از این عمل خود پشیمان خواهد شد
Re: مخالفت با کمپین
برداشت غير قانوني پول ايران توسط دولت امريكا غير قانوني است و محكوم ميكنم.
ما ملت ایران چه موافق و چه مخالف نظام.چه مسلمان چه ارمنی چه یهودی و چه زرتشتی میهن پرستیم و اجازه دست درازی به اموال و شرافتمون رو نمیدیم.ما همه تیران هستیم.بانکی جون یبار هم که شده عدالتو رعایت کن
کاربسیار خوبیه وامیدوارم که بتونیم حقمون رو ازشون بگیریم..
با تمام وجود میگم: آمریکا و انگلستان شما دوتا کشوری هستید که باعث مظلومیت و ستم دیده شدن مردم ایران هستید؛ ننگ بر شما باد؛ ننگ
من به عنوان یک ایرانی نسبت به این برداشت غیر قانونی معترضم لطفا رسیدگی کنید
ma hastim
As a group of Iranian peoples, the signatories of this declaration calls for your attention on the letter of protest wrote by our government regarding the United States court's decision on illegal loggings of two billion dollars of the Iranian assets.
We hope you intervene firmly and decisively against this action which is contrary to the international commitments.
حق و حقوق تمامی انسان ها باید رعایت شود و کم کاری در این زمینه صدمات و لطمه های زیادی در بر خواهد داشت.
Thanks
از مسئولین کشور میخواهیم که به هیچ عنوان و بهانه ای زیر بار این دزدی آشکار نروند و حقوق ملت را پاسداری نمایند و به حمایت ملت متکی باشند
| This discussion has been closed. |
من شخصا اعتراض خود را نسبت به دولت آمریکا در رابطه با غارت اموال کشور ایران اعلام می دارم و از آقای دبیر کل سازمان ملل و کلیه سازمان های بین المللی تقاضای پیگیری این موضوع را دارم.