Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
سلام من یونس تقی زاده از تهران هستم دانشجو ترم 8کارشناسی کامپیوتر من نیز به نوبه خودم این دزدی آشکار دولتمردان امریکا را محکوم می کنم وامیدوارم هرچه زودتر افراد در سازمان ملل به این موضوع به طور جدی توجه کنند
باتشکر از اعضای کمپین
بان کی مون جون ننت پولمونه پس بده.یارانه هامونو قطع می کنن
آمریکا مردونه رفتار نمیکنه ، ازین طرف توافق میکنه و ازون طرف به کشورای اروپایی فشار میاره با ایران توافقات سیاسی و اقتصادی یا حتی فرهنگی نکنن ، آمریکا یه بزدل ترسوه که رودر رو نمیاد طرف بشه ،یه ترسوه که غیر مستقیم عمل میکنه ، یه خیانت کار و آشوبگر که کل دنیا رو بهم ریخته ولی نه مستقیم چون ترسوه
تاریخ نشان داد ایرانی در مقابل استعمارگران چه داخلی و چه خارجی ایستاده و خواهد ایستاد و دستشان را از این بوم قطع خواهد کرد. ایرانی میمیرد ذلت نمی پذیرد
مرگ بر استعمارگر مرگ بر ستيزه جو مرگ بر آدم ظالم مرگ بر ضد ولايت فقيه مرگ بر ظالم
I love khamenaei
با تمام وجود پشت یکدیگر و رییس جمهور خود هستیم و خواستار رسیدگی به شکایت خود را داریم.
I am Iranian and I want to object .I want the US government to stop taking our money illigally. The US has no right in our money .Viva Iran.
راهزنی آمریکا
جناب پرستویی گرامی پشتیبانی شما از مردم ایران و این میهن باستانی را ارزش میگذاریم .کاش بقیه دولتمردان و صنوف دیگر چون شما نگاه میکردند.در برابراین راهزنی قرن 21 نباید کوتاه آمد.دوستان این پول کشور است و ربطی به هیچ دولت و رژیمی ندارد پس بپاخیزیم.
We, all Iranian must have our own right(money) which has been stolen by u.s.a, please help us to take it back,
Truly yours, Morteza Hasanvand from Aleshtar Lorestan
من بعنوان یک فرد ایرانی اعتراض خود را به این حکم غیر قانونی اعلام میدارم و خواهان عودت سرمایه ملی کشورم از آمریکا میباشم و از همه ایرانیان در سراسر دنیا میخواهم تا اعتراض خود را نسبت به این اقدام وقیحانه آمریکا اعلام نمایند
It was my duty as an iranian to declare my disagreement to this illegal action of US government. They have no right to do such an action. So with no doubt they have to give back our money as soon as possible.
(Thanks)
| This discussion has been closed. |