Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
مرگ بر آل سعود
we cannot tolerate our national wealth being stolen by americaye haroomzadeh.
آهااااااااااااااااااااااااای اونایی که هنوزم چشمتون به دست این نامردهاس
بیایید ببینید که چیکار کردن
حالا بازم برید بشینید التماس شون رو بکنید....
ایران دوستت دارم
سازمان ملل در مورد رسیدگی به امور ایران کاملا در حال دست دست کردنه و این در حالیه که مردم ایران به اقدامات سازمان ملل نیازمند وامیدوارن. به نظر من یکی از اقدامات ضروری این سازمان اینه که بدون توجه به وضعیت اقتصادی کشور ها یا وضع اجتماعی و فرهنگی مردم اون کشوربه دفاع از حقوق پایمال شده ی مردم بپردازه امیدوارم تلاش مردم ایران برای برگشت پولهایی که بلوکه شده نتیجه داشته باشه درنظر نگرفتن این همه درخواست واقعا غیر عقلی و غیر انسانیه
سرای من ایرانم ...ایرانم خانه من .....دنیارا با ذره ای از خاک کشور عوض نمیکنم
ایران تو را دوست دارم
ایران دوستت دارم
رهبر عزیز:سید علی خامنه ای من تا آخرین نفس و قطره خونم حمایت خودم را از شما اعلام می کنم به کوری چشم آمریکا و صهونیست ایران بعد از خدا و اهل بیت رهبری فرزانه و هوشیار به مسائل دارد.
ایران عزیزم عاشقت هستم . سرزمین پاک و مقدس افتخارم ایرانی بودنم است
من به عنوان یک شهروند ایرانی در این کمپین شرکت کردم، که سرمایه ملی ایران به خود سرزمین و هموطنها برگردد، سرمایه ایی که حاصل سالها استقامت و پایداری این ملت بوده و به امانت دست آمریکا بوده است .
ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم در ره عشق جگر دار تر از صد مردیم هرزمان یاد خمینی به سر افتد مارا دور سیدعلی خامنه ای میگردیم
مرگ بر آمریکا
| This discussion has been closed. |