Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
ما به هیچ قیمتی در قبال برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران کوتاه . نخواهیم امد
ما به خدا توکل میکنیم و در برابر دشمنی دشمنان غمگین و محزون نخواهیم شد
Re:
بر فرضی هم که فرمایش شما صحیح باشه ،این پول دست ظالم باشه بهتره یا دست مظلوم باشه؟
این دیگه چه منطقیه مسلمون!!!!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Dorod bar mardoman sarzaminam
آمریکا بااین همه ادعای دموکراسی وعدالت به خود اجازه میدهدبطوریکطرفه نسبت به صدوررای وبرداشت حق ملت ایران اقدام نماید
ایران من همواره جانم فدای خاک پاک تو... حق تو را پایمال می کنند اما قلبها برای تو می تپد به امید سربلندی ایران و بازگشت اموال کشور عزیزمان
Re:
#1: - مرگ برامریکا شیطان صفت وغارتگرهیچ چیزی دردنیا پست ترازدولت مردان امریکادرعالم هستی خداوند خلقت نکرده است خداپدردزدان سرگردنه زمان رضاشاه بیامرزد لااقل زبون ادم می فهمیدن
حق گرفتنی است نه دادنی
من کشورم را دوست دارم و اجازه نمی دهم هیچ کشوری در دنیا به خاک مال و ناموس این سرزمین دست درازی کند. جناب آقای بان کیمون دبیر کل سازمان ملل متحد من به عنوان فرزند این آب و خاک بصورت صلح طلبانه و در کمال ادب و احترام از شما می خواهم به عنوان شخص برجسته آن سازمان مانع از دست درازی دولت آمریکا بر سرمایه های بلوکه شده ایران در آن کشور گردیده و آن را بطور کامل و بدون هیچ نقصانی به دست ملت ایران برسانید. با سپاس دختری از خاک پاک ایران.
تو شهری که من زندگی میکنم هزاران نفر هرشب با شکم گرسنه شب رو به صبح میرسونند، مطمئنم خدای این آدم ها که بخاطر اعتقادات پاکشون همه جور سختی رو تحمل کردند ، نمیگذاره این پول از گلوی ممالک ظالم پایین بره
Because I believe to Allah .
He knows who is right or not !
So there is no need to create this petition .
However I have signed it because I am Iranian .
Hope to have a peaceful world .
Best regards ,
Navid
من به عنوان یک ایرانی ، مخالف برداشت غیرقانونی دولت امریکا ، از اموال بلوکه شده ی ملت بزرگ ایران در این کشور هستم . اقای بانکی مون ، رئیس سازمان بین الملل ، باتوجه به مسئولیت شما در جلوگیری از تخلفات بین المللی ، خواستار رسیدگی به این موضوع هستم
| This discussion has been closed. |
آمریکا که همیشه دم از دموکراسی و حقوق بشر می زند چرا ملت های دیگر را ضعیف میپندارد و حقشان را پایمال می کند ما با این طومار اعتراض خود را به جهانیان عر ضه می نماییم