Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
عزیزان توجه داشته باشید این کمپین ضد برداشت غیر قانونی آمریکاست نه اختلاصهای تو ایران
اگر در ایران اختلاصی هم بشه اینشااله در آینده درست خواهد شد ولی اگر جلو آمریکا گرفته نشه فردا هر هر به ریشمون میخندن
به امید روزی که دست زور بالا سرهیچ کس نباشه
درود بر ايرانى باغيرت
#freedom#for iran#for islam#and #for people of iran❤❤..i love my country....i love iran
حقوق نادیده گرفته شده
The rights of every nation should be preserved
حقوق هرملت باید محفوظ باشد آمریکایی ها اعتماد ملت ایران را نسبت به جهانیان از بین بردند
دوستان و عزیزان خواهشا گوشاتون به دهان رهبر باشه که ببینید چی میگه اگر حرفای رهبر گوش میکردیم به اینجا نمیرسیدیم
رهبرو تنها نزاریم کاری نکنیم اقا نا امید بشه و ندای این عمار سر بده نزاریم اقا خودش بیاد وسط میدون
Re: Re:
با سلام
کاش پول رو برای ملت ایران سازمان ملل حفظ کنه بیاد تو مملکت غارت میشه توسط اختلاس گران
به قول یه سریالی به نام سوء تفاهم که اخیرا پخش شد خار کاکتوس تو چشم دشمنان کشور عزیزمون ایران
سلام، من جانباز ٪ ۵۰ هستم این حقه کشور ماست، لطفا رسیدگی کنند و انتظار دارم که به جانبازانه نیروهایه مسلح ارتش که ازامتیازه کاره دولتی استفاده نکرده ایم توجه کنند
we are right
امیدوارم این کمپین نتیجه مثبتی داشته باشه و مورد توجه جناب بان کی مون واقع شده و تا حق مسلم مردم عزیز و مظلوم کشور عزیزمان ایران را مسترد نمایند
امیدوارم دولت قاطعیت بیشتری در این مورد داشته باشد
Please, tell as many people as possible about this petition. The more signatures this petition gets,
Please, tell as many people as possible about this petition. The more signatures this petition gets, the more attention it will get from the media and the decision-makers.
آقا مگه دو میلیارد دلار بیشتر از سه هزار میلیارد خاوری و هشتادو پنج هزار میلیارد زنجانی و نودو شش هزار میلیارد پدیده هست؟ خوب گرفتن این پولا که راحت تر از گرفتن پول از آمریکاست اونم با واسطه کردن بان کی مون که عروسکی بیش نیست اونم با حمایت خود آمریکا ییها ،بسه دیگه تورو خدا انقدر مردمو بازی ندید
من 18 سال بیشتر ندارم ولی یه چیز رو از اولین روزی که فهمیدم دنیا چیه و کی به کیه دونستم اینه که آمریکایی جماعت به غیر خودش و منفعت خودش دیگه هیچ چیز نمیخواد و این غارتگری سند خوبی برای این درک من شد
| This discussion has been closed. |
Iran is my love. Usa please go and dead. We will kill you Americans and i kill your peresident ok are you underestand??????