Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
I wish happy world without lie.
به هر حال قرار نیست این پول در کشور برای ضروریاتی چون آموزش ودرمان و پژوهش یا اعتلای سطح
زندگی کارگر بدبخت بشه لذا شخصا راضی هستم توی آمریکا بمونه تا در کشور بصورت رانت توی جیب نور چشمی ها بره و همونا برن تو دیسکوهای اروپا باش حال کنن.
حق باید همیشه به حقدار برسد، پس چرا حق ملت ایران باید پایمال شود.
As the manager of the United Nations must equal rights of nations in the robbery of America.
آمریکایی که از حقوق بشر حرف میزنه چرا آخه!!! من نمیگم مرگ بر آمریکا!!ایشالا خدا به راه راست هداییتون کنه. بیشتر مردمش آدمای خوبین این سیاسته که کثیفه ولی بدونن ما برا کشورموون جونمونم میدیم
لطفا یه کمپینم برای مطالبات مردم ایران از پدیده شاندیز تشکیل بدید
ده هاهزار نفر از مردم این سرزمین پولشون برده توپدیده براتوسعه
واشتغال نتیجش جالب بود که پول مردم کشیدن بالا وکسی صداش به جایی نرسید
حالا شماهااومدید اینجا کمپین درست کردید برا پولاتون تو آمریکا؟؟؟
والا اونجا جاش خیلی امن تره خواهش میکنم جمع کنین این سیاهبازیا و سایتای دروغینتون
متأسفم برا ملتی که مشکل داخل خانه خودش فراموش کرده و داره برای اینو اون خط نشون میکشه
کمپین گدایی
پیشنهاد میکنم کمپین گدایی از دولت امربکا
در حمایت از تز ذلت باراین دولت در مواجهه با دشمن راه بیاندازیم!!!!
خجالت آور است که جور بی عرضگی دولتها را مردم بکشند
پس اینهمه حقوق دهها میلیونی و مسافرت خارجی و دیپلماسی لبخند کجا کاربرد داره
واقعا انتظار دیگری از شیطان بزرگ داشتید؟ کار شیطان فریب است و بس البته به کار شیطان بزرگ دزدی را هم باید افزود تاوان نسل کشی بوش بی شرف رو ملت ایران باید بدن عجب کشور متمدنی و عجب سازمان مثلا مللی
امریکا اگه جرات داشت تو این ۳۷سال به ما حمله میکرد پارس سگها از ترسشونه که کسی بهشون نزدیک نشه روزی میرسد که اقا دستور جهاد بده اونوقت تمام ظالمان دنیا از جمله سر کردگان عربستان و وهابیون و داعشیو تکفیری اسراییلی و امریکایی خودشونو خیس میکنن چون سوراخ موش هم گیر نمیارن برای مخفی شدن لبیک یا حسین ع
If you are a really man, PLS turn over my law.
Thanks
هرچه فریاد دارید بر سر آمریکا بکشید.امام خمینی(ره .آمریکا ام الفساد قرن است لعنت الله علی القوم الظالمین
درود بر شما دوستانی که عضو این کمپین شده اید
ما با برگرداندن اموال ملتمون با پشتیبانی شما و قانون بار دیگر به جهانیان نشان میدهیم که ملت ایران تسلیم زورازمایی و سلطه گری امریکا نمی شود
خودشان خیلی راحت دست به دزدی و غارت و هر جنایتی میزنن بعد خود را پرچم داره حقوق بشر و صلح نشان میدهند
| This discussion has been closed. |
تحریم های ناعادلانه بر علیه فعالیتهای صلح آمیز هستهای ایران ، و چه در حمایت آمریکا از دولت قاصب آل سعود بر علیه ایران
(همیشه حقوق ملت ایران در جهان تضییع شده است)