Mecca Disaster فاجعه سرزمین منا
Contact the author of the petition
petition
Down with K.S.A I hate of this country and their performance in this disaster. They could do better and they could save pilgrims
- خدا کنه این اعتراض ها به جایی هم برسهه
فاجعه منا
امیدوارم که با رسیدگی به کارشکنی های انجام شده تسلی دل داغدیده بازماندگان باشید، آرزو میکنم که ديگه شاهد این فجايع نباشیم
هنوز که هنوزه باورش سخته که چرا باید از سه مسیر دو مسیر بسته بشه و تنها مسیر عبور هم در حین تردد بسته بشه و باعث این فاجعه بشه
لطفا مقصران حادثه را مجازات کنید
عاجزانه درخواست میکنم به موضوع فاجعه منا رسیدگی شود.
مسلمان کشی
سلام من میخوام اعتراضمو به طور جدی بیان کنم واقعا چی اسمی میشه روی این فاجعه گذاشت کشوری که در یک کشور دیگر به آدم کشی ادامه میدهد و روزانه 100 ها نفر را میکشد حتی حاضر نیست به احترام مناسک. با حج حملات خود را متوقف کند با تمرکز خود روی حملات بر روی یمن نتوانست زیارت 2 میلیون افراد مهمان خانه خدا رامدیریت کند و باعث کشته شدن چند هزار نفر به صورت تلخ شد بدترین تراژدی چند سال اخیر رو رقم زد واقعا باید افسوس خورد به این افراد و لعنت فرستاد بر آنها که باعث کشته شدن بهترین افرادی شد که برای زیارت خانه خدا به آن کشور مهمان بودن و رفتار درستی برای آنها انجام نشد..امیدواریم که علت آین حادثه مورد پیگیری قرار بگیرد و عوامل اصلی این جنایت به اشد مجازات برسن.. والسلام
آقای بانکی مون لطفا پیگیری کن. فکر کن اقوام و یا فرزندان شما بودن.
| This discussion has been closed. |