Mecca Disaster فاجعه سرزمین منا
Contact the author of the petition
Even one of them too much!
Protest اعتراض
My fellow citizens have died in my heart that it was useless. I and the rest of the Iranian people are very angry.
Imprudence angry, hostile, from the administrative authorities of Saudi Arabia to carelessness and negligence and bad management have caused the death of our loved ones.
How should this painful tragedy gave up.
Iranians come into my heart and pain and waiting for appropriate treatment and follow-up of the UN plan.
Your Excellency, we are waiting for you to deal with the authorities of Saudi Arabia.
.از اینکه هموطنان عزیزم اینگونه فوت کرده اند قلبم بدرد آمد. من و بقیه هموطنان ایرانیم بسیار عصبانی هستیم
.عصبانی از بی تدبیری ، رفتار خصمانه ، از بی مدیریتی مسئولان عربستان صعودی که با بی دقتی و سهل انگاری و مدیریت بدشان باعث فوت شدن عزیزان ما شده اند
.چگونه باید این فاجعه دردناک رو بخشید
.قلب من و ایرانیان به درد آمده و منتظر برخورد و پیگیری مناسب از طرح سازمان ملل است
.آقای دبیر کل ما منتظر برخورد شما با مسئولان عربستان صعودی هستیم
برای ترجمه متن فارسی خود به انگلیسی یا برعکس به سایت آنلاین زیر مراجعه کنید:
سایت ترجمه متن به انگلیسی
ا Although the United Nations, an organization is very weak and timid and conservative, but I hope that once the United Nations to show and do the required work, can ointment is for the bereaved families
واقعا خيلي دردناك بود و اين نشان دهنده ضعف دولت عربستان در اداره امور مراسم حج هست ك باعث كشته و زخمي شدنه هزاران انسان بي گناه شده
Mr Bankimoon wake up....wake up.....wake up
ایران باید حج را تحریم کند و عربستان باید پاسخ گو باشد
به نام خدا اینجانب به عنوان یک مسلمان خشم واعتراض خودسرانه بان کی من میرسانم وخواستاربرخودشدید باعواملین حوادث اخیردرمکه وبنا را اعلام میکنم.
بی حرمتی و بی اعتنایی به حجاج بی احترامی به همه مسلمین است
جنایت کار ملخ خوار مجازات باید گردد
ﻋﺮﺏ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﻣﺮﺍ ﺩﺷﻤﻦ ﺍﺳﺖ
ﮐﺞ ﺍﻧﺪﯾﺶ ﻭ ﺑﺪ ﺧﻮﯼ ﻭ ﺍﻫﺮﯾﻤﻦ ﺍﺳﺖ
ﭼﻮ ﺑﺨﺖ ﻋﺮﺏ ﺑﺮ ﻋﺠﻢ ﭼﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖ
ﻫﻤﻪ ﺭﻭﺯ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺎﻥ ﺗﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖ
ﺟﻬﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﮔﺮﮔﻮﻧﻪ ﺷﺪ ﺭﺳﻢ ﻭ ﺭﺍﻩ
ﺗﻮ ﮔﻮﯾﯽ ﻧﺘﺎﺑﺪ ﺩﮔﺮ ﻣﻬﺮ ﻭ ﻣﺎﻩ
ﺯ ﻣﯽ ﻧﺸﺌﻪ ﻭ ﻧﻐﻤﻪ ﺍﺯ ﭼﻨﮓ ﺭﻓﺖ
ﺯ ﮔﻞ ﻋﻄﺮ ﻭ ﻣﻌﻨﯽ ﺯ ﻓﺮﻫﻨﮓ ﺭﻓﺖ
ﺍﺩﺏ ﺧﻮﺍﺭ ﮔﺸﺖ ﻭ ﻫﻨﺮ ﺷﺪ ﻭﺑﺎﻝ
ﺑﻪ ﺑﺴﺘﻨﺪ ﺍﻧﺪﯾﺸﻪ ﺭﺍ ﭘﺮ ﻭ ﺑﺎﻝ
ﺟﻬﺎﻥ ﭘﺮ ﺷﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﯼ ﺍﻫﺮﯾﻤﻨﯽ
ﺯﺑﺎﻥ ﻣﻬﺮ ﻭﺭﺯﯾﺪﻩ ﻭ ﺩﻝ ﺩﺷﻤﻨﯽ
ﮐﻨﻮﻥ ﺑﯽ ﻏﻤﺎﻥ ﺭﺍ ﭼﻪ ﺣﺎﺟﺖ ﺑﻪ ﻣﯽ
ﮐﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﭼﻪ ﺳﻮﺩﯼ ﺍﺯ ﺁﻭﺍﯼ ﻧﯽ
ﮐﻪ ﺩﺭ ﺑﺰﻡ ﺍﯾﻦ ﻫﺮﺯﻩ ﮔﺮﺩﺍﻥ ﺧﺎﻡ
ﮔﻨﺎﻩ ﺍﺳﺖ ﺩﺭ ﮔﺮﺩﺵ ﺁﺭﯾﻢ ﺟﺎﻡ
ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺧﺸﮑﯿﺪﻩ ﺑﺎﺷﺪ ﮔﯿﺎﻩ
ﻫﺪﺭ ﺩﺍﺩﻥ ﺁﺏ ﺑﺎﺷﺪ ﮔﻨﺎﻩ
ﭼﻮ ﺑﺎ ﺗﺨﺖ ﻣﻨﺒﺮ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺷﻮﺩ
ﻫﻤﻪ ﻧﺎﻡ ﺑﻮﺑﮑﺮ ﻭ ﻋﻤﺮ ﺷﻮﺩ
ﺯ ﺷﯿﺮ ﺷﺘﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﻮﺳﻤﺎﺭ
ﻋﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺭ
ﮐﻪ ﺗﺎﺝ ﮐﯿﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭ
ﺗﻔﻮ ﺑﺮﺗﻮ ﺍﯼ ﭼﺮﺥ ﮔﺮﺩﻭﻥ ﺗﻔﻮ
ﺩﺭﯾﻎ ﺍﺳﺖ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﮐﻪ ﻭﯾﺮﺍﻥ ﺷﻮﺩ
ﮐﻨﺎﻡ ﭘﻠﻨﮕﺎﻥ ﻭ ﺷﯿﺮﺍﻥ ﺷﻮﺩ
| This discussion has been closed. |
Re:
#2018: -
سلام
به نظر منم دولت مقصر هستش، اگه 2-3 سال حچ رفتن رو تحریم کنیم (همونجوری که خداوند هستی هم فرموده جان انسان بزرگترین نعمتی است که انسان دارد پس اگر جان ما در خطر باشد حتی برای انجام ندادن فرایض دینی هم حرجی بر ما نیست ) پس میتوان حج تمتع را هم تحریم کرد تا دولت عربستان حداقل با پولی که از ما میگیرد موجبات صدمه زدن به خودمان را مهیا نکنیم .